Email úspěšně odeslán.
Zpět na formulář
Garance nejnižší ceny
Máte zájem o nižší cenu? Napište nám na sebe kontakt (e-mail nebo telefon) a my se Vám ozveme!
Vaše jméno:
Váš email:
Váš telefon:
Produkt:
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Jak to běžně funguje?

Vážení zákazníci, garantujeme Vám u nás nákup vždy za tu nejlepší cenu.

Našli jste někde jinde identický produkt (shodné oznažení a EAN) za nižší cenu než nabízíme my?

Pošlete nám o tom informaci (napište do poznámky objednávky), případně odkaz a my cenu případně dorovnáme nebo nabídneme ještě nižší! V pokladně při garanci nevyužívejte volbu ON-LINE PLATBY!

Nabízíme všechny eshopy tento produkt za stejnou cenu?

Pošlete nám o tom informaci (napište do poznámky objednávky), případně odkaz a my Vám garantujeme dodatečnou slevu minimálně 5%. V pokladně při garanci nevyužívejte volbu ON-LINE PLATBY!

Výše slevy bude záležet na objemu objednávky.

Na co se akce garance nevztahuje?

Garanci nelze uplatnit na již slevněné akční položky, automatické slevy a uplatněné slevové kódy. Garanci dále neposkytujeme na produkty z jiných než CZ distribucí, kde mimojiné nelze garantovat minimální hranici záruční doby.

x
Garantujeme Vám nejnižší ceny svítidel a osvětlení! více informací zde
Kategorie
Výprodej
Poukazy
Provozovatel Obchodní podmínky Rady a Tipy Kontakty
Svítidla podle umístění
Využijte dopravu ZDARMA za nákup už od 2000Kč a navíc vrátíme vám 5-10% ceny nákupu u vybraných výrobců! Platí pouze toto jaro!

Valentýn se blíží, posviťte si na něj...

Stolní pokojová lampička šedo bílá s kamenyAno, už je ten Valentýn zase tady :-) Rok se s rokem sejde opět 14.2. a bude tu den zamilovaných. Zejména ženy jej rády oslavují a tak ať už na něj věříte a slavíte jej nebo ne, dáme Vám tip na praktické dárky, které potěší.

Většina vhodných dárků z našeho sortimentu, jsou pokojové stolní lampičky a těch máme skladem opravdu hodně. Můžete vybírat opravdu z mnoha typů a provedení a pokud si nevíte v rozmanité nabídce rady, tady je pár doporučení:Stolní lávová lampička s barevnými bublinami

Lampička šedo bílá s kameny, od firmy rabalux se hodí do každého interiéru a vzhledem ke své neutrálnosti barev, ji můžete kombinovat s více styly a téměř jakýmikoliv barvami.

Pro navození bezvadné atmosféry, uvolněné i k navození pohody a snížení stresu bude vhodná lávová lampa s barevnými bublinami. Můžete tak nejen na valentýna v klidu relaxovat, objímat se a cítit se moc fajn a klidně.

Naprostým přeborníkem v pocitovém osvětlení a navození skvělé atmosféry a to ať už jde o klidné chvíle ve dvou, o samotě, ale i na výborné párty, je LED lampička s měnícími barvami a to až v kombinaci 16mil. barev. Designem spíše futuristickým, přesto skvěle se hodící jako výborný retro prvek, je skutečným unikátem od PHILIPSu na který se budete těšit každý den.

Poslední kousek, který doporučíme je perfektní do interiérů, kde převládají kubistické tvary. Ano, dnes velmi moderní hranaté prvky kdekoliv v bytě/domě, kde žijeme a vždy na jeden narazíme. Pro tato místa je vhodná hranatá bílá stolní lampa, která skvěle doplní váš interiér a splní i svůj hlavní účel, kterým je osvětlení dané části stolu, komody i jiného typu nábytku.
LED stolní lampa s měnícími se barvami
Pevně věříme, že jsme vám pomohli s výběrem nejen k svátku zamilovaných. V případě jakékoliv konzultace, radě nebo dotazu nás neváhejte kontaktovat. Pomůžeme Vám s výběrem!

Jsme tu pro Vás 24/7 dní v roce.
Uni-Svítidla.cz

 

Líbí se vám náš článek? Sdílejte ho s ostatními...
Používáme cookies pro správné fungování e-shopu a pro analytické účely. Více informací